İlçe Milli Eğitim müdürü soruşturmayla görevden alındı

3 yıl önce göreve başlayan Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Keskin, görevinden alındı.

Keskin, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevden alınırken yerine kimin atanacağı konusunda açıklama yapılmadı. Genç Çivril Gazetesi’nde yer alan habere göre Keskin’in, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde geçen ay başlatılan soruşturma kapsamında görevinden alındığı iddia edildi.

11 Yorum

  1. İl Milli Eğitim Müdürlüğünün İlçe Müdürünü görevden alma yetkisi yoktur. Ancak o bölgenin mülki amiri tarafından görevden uzaklaştırma kararı verilebilir.

  2. Milli eğitim ebs ile çok iyi oldu ve ebs sendikal yaşam ve hayatta kalmayı yöneticilere bağladı lakin iktidar el değiştirirse gemiyi ilk terkeden Lee fareler olmayacak kaptan ve muretebat olacak tabi iktidar bir kez daha kazanırsa onların sayesinde ülkemizde bir tane sendika kalacak buda memur-sen seçimlere altı aydan çok daha kısa bir süre kaldi

  3. Servisçi misin, kantinci misin, artık okula gitmek zorunda olan okul müdürü müsün, siyasi ikbal kovalayan malum arkadaşın adamı mısın, hala gizli rehabilitasyon ortağı olan eskinin hemşehrimiz misin, kaçak kurs okul işletmeye devam edemeyen götürücü müsün? Maman nerden kesildi de Esenyurt’tan dem vurdun? ????

  4. Akp il ve ilçelerinde bulunan milli Eğtim mudurluklerin görevden bır zahmet alinsin adamlar 8 maiiş aliyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HABER VE İHBARLARINIZI BİZE GÖNDERİN
Her türlü görüş, bilgi veya haber paylaşımınız için WhatsApp’tan yazabilirsiniz.
Not: Kişisel bilgileriniz (telefon, isim vb.) gizli tutulur. Lütfen aramayınız — sadece mesaj atınız.
WhatsApp: 0531 674 25 06
Başa dön tuşu